Top
Bestelinfo
Levertijd en verzendkosten

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen (ma t/m vrij) na ontvangst van betaling verzonden. 
Vanaf 750 gram past de bestelling niet meer in een envelop en zal de verzending via pakketpost gebeuren. In sommige gevallen is volume in plaats van gewicht bepalend om over te gaan naar pakketpost. Natuurlijk ontvang je een track en trace nummer indien dit het geval is. 

tarieven 2020
binnen Nederland:
t/m 250 gr : 3,75 euro
t/m 650 gr: 4,40 euro
> 650gr of groter volume en pakket met track & trace: 5,60

Gratis verzending binnen NL bij bestellingen vanaf €60,00 (kadobonnen uitgezonderd)

Belgie en Duitsland
Vanwege veranderde internationale regelgeving, worden alle bestellingen naar het buitenland als pakket met track & trace verzonden.
De pakketkosten zijn € 7,50
Deze pakketten worden aangetekend verzonden.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €85,00 (kadobonnen uitgezonderd)

De genoemde verzendkosten zijn inclusief administratie- en verpakkingskosten.


Betalen

Er zijn 3 mogelijkheden om te betalen:
1. vooraf overmaken. Hier kies je voor als je handmatig het totaalbedrag over wilt maken naar de betaalrekening.
2. IDEAL. Eenvoudig, veilig en snel als je beschikt over internetbankieren.
3. contant bij ophalen. 

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de verschillende betaalmethodes. Let wel op dat banken extra verwerkingstijd hanteren bij handmatig overmaken van het totaalbedrag. Pas als het totaalbedrag op mijn bankrekening bijgeschreven is, zal de bestelling verzonden worden.

MaMarieke
Schuttersstraat 15
6941 EB Didam

IBAN: NL76RBRB0850044294
BIC nr: RBRBNL21
Regiobank

Retourneren
Je kunt ongeacht de reden een bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Laat mij dit weten via email met vermelding van je naam en bestelnummer, of gebruik onderstaand formulier.
De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening evenals het verzendingsrisico. Binnen 14 werkdagen wordt het bedrag terug gestort op je rekening.
Bij volledige retournering van de bestelling zullen zowel het aankoopbedrag als de verzendkosten terug gestort worden. Bij gedeeltelijke retournering van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag terug gestort.
Indien de geretourneerde producten zichtbaar gebruikt of beschadigd zijn en/of de originele verpakking beschadigd is of ontbreekt, zal waardevermindering toegepast worden.
Op maat geknipt band, stof, versteviging en kant-en-klare gesneden applicaties kunnen NIET geretourneerd worden. Naaimachine naalden en rolmessen kunnen eveneens niet geretourneerd worden aangezien niet te achterhalen is of de naalden/messen gebruikt zijn. 

Garantie
Mocht er een probleem zijn met een product, kijk dan bij de tips of je een antwoord kan vinden voor je probleem. Blijft het probleem bestaan, meldt dit dan via de email. We kunnen dan samen naar een oplossing zoeken. Indien het product terug gestuurd moet worden, doe dit dan goed verpakt, dit hoeft niet in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Aanvankelijk zijn deze verzendkosten voor eigen rekening. Valt het defect onder de garantie, dan worden deze verzendkosten uiteraard vergoed en wordt het gerepareerde artikel kosteloos terug verzonden. Verzendrisico blijft te allen tijde bij de verzender. Als er niets mis blijkt te zijn met het product, dan zijn zowel de verzendkosten naar MaMarieke als de verzendkosten om het product terug te sturen naar jou voor je eigen rekening.

Vragen/opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen over het bestelproces of andere zaken, dan hoor ik dat graag. Stuur een email (info@mamarieke.nl) dan neem ik contact met je op.
Wil je grotere aantallen bestellen, neem dan ook per email contact met me op.


Gebruik onderstaand formulier alleen voor retourmeldingen!
Aan:
MaMarieke
Schuttersstraat 15
6941 EB Loil (Didam)

mamarieke@mamarieke.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: