Top
Clover rolmessen 18-28-45-60 mm
  • Clover rolmessen 18-28-45-60 mm
rating 5
(5 / 1 Reviews)
11,50
per stuk vanaf

Clover rolmes


Met de handige Clover rolmessen kun je moeiteloos door meerdere lagen stof snijden. Ideaal voor het maken van biezen, onmisbaar bij het quilten, maar ook voor gewoon naaiwerk een "must have".
Het is zeer praktisch om rechte stukken te snijden in paats van knippen. Je snijdt de stof vele malen sneller dan dat je knipt. Een rolmes is een aanrader voor in je naaidoos!

Deze Clover rolmessen kunnen zowel rechts- als linkshandig ingesteld worden.

Het ergonomische model heeft een handvat dat voorzien is van zachte grepen voor een betere houdvast. Het mes kan zowel recht als in een hoek snijden.
Het uitschuifbaarblad zorgt er voor dat je mes goed beschermd is als het niet gebruikt wordt. De mesjes zijn makkelijk te verwisselen als ze bot zijn geworden.
Clover heeft een duidelijke beschrijving met afbeeldingen in de verpakking zitten. De beschrijving is in het engels, duits, spaans en frans, maar is prima te volgen via de afbeeldingen.

Formaten

Clover rolmessen zijn te verkrijgen in doorsnedes van 18mm, 28 mm, 45 mm en 60mm.


Verzonden binnen: 3 werkdagen
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Judith (22-12-2016) rating 5 Sinds een paar maanden gebruik ik deze rolmessen (18, 28 en 45) om stof te snijden ipv te knippen. In het begin was het even wennen, maar inmiddels snijd ik alles en gebruik ik de schaar niet meer. Het werkt zoveel gemakkelijker en sneller en het is ook heel fijn dat je de stof niet hoeft op te lichten; het patroon verschuift daardoor toch sneller. Ik vind het wel iets moeilijker om een patroon zonder aangetekende naad uit te snijden. Met de schaar was ik zo handig dat ik zonder aftekenen 1 cm naad kon aanknippen, maar dat lukt me nu nog niet helemaal (ik ben enorm precies, dat wel...). Maar dat komt vast nog wel.
Ik gebruik de rolmessen in de maat 28 en 45 het meeste; 18 is niet verkeerd maar werkt alleen bij echt dunne stoffen omdat door de kleine diameter van het mes de ruimte tussen snijvlak en het handvat klein is (dus weinig ruimte voor de stof).
Ik heb elders een grote snijmat (60x90) van Prym erbij gekocht. Een kleinere maat dan deze lijkt me echt heel onhandig.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code