Top
Verdwijnstift
7% Korting
  • Verdwijnstift
€ 2,75
2,55
per stuk

Verdwijnstift

Perfecte vervanging voor kleermakerskrijt! Geen gedoe meer met botte krijtjes en dus brede strepen op de stof, stukjes afbrokkelend krijt wat vegen achterlaat.
Deze praktische verdwijnstiften zijn ideaal in gebruik tijdens het naaien of quilten. Je kunt eenvoudig tekens op de stof aangeven met de stift. De paarse inkt verdwijnt vanzelf na verloop van tijd of kies voor een wateroplosbare blauwe variant. Natuurlijk kun je de verdwijnstift ook prima gebruiken om patronen rechtstreeks op de stof te tekenen.

Eigenschappen

De verdwijnstift is te verkrijgen in de kleuren paars en blauw. 
De paarse verdwijnstift bevat inkt dat na verloop van tijd vanzelf verdwijnt. De tijd dat de stift op de stof blijft staan is afhankelijk van de stof. Uit eigen ervaring kan dit varieren van minimaal 15 minuten tot 3 dagen. Dit zijn echter de extremen, enkele uren is het gemiddelde dat de inkt verdwijnt. Perfect om direct te gebruiken.
De blauwe verdwijnstift bevat wateroplosbare inkt. Ideaal voor markeringen die langer moeten blijven staan dan enkele uren, zodat je ook de volgende dag snel weer aan het werk kan gaan, zonder dat je opnieuw de markeringen aan moet geven.
Test de stiften altijd even op een niet zichtbaar plek van de stof die je gaat gebruiken.

Paars: verdwijnt in loop van de tijd
Blauw: wateroplosbaar


Verzonden binnen: 3 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code