Top
Framilon elastisch transparant band combinatie pakket
18% Korting
  • Framilon elastisch transparant band combinatie pakket
€ 11,00
9,00
per 2 keer 5m

Het originele Framilon ® elastisch transparant band, wat onder andere bij veel patronen uit de Ottobre gebruikt wordt! Dit is dus geen B-merk wat elders als Framilon verkocht wordt, maar de originele Framilon ®.

Voor adviezen en verwerking klik hier.Framilon ® elastisch transparant band is dun, flexibel en elastisch waardoor het makkelijk te verwerken is. Bij verwerking met een naai- of lockmachine scheurt het Framilon® band niet. Het Framilon ® elastisch transparant band heeft een elasticiteit tot maximaal 400% en neemt de oorspronkelijke vorm en lengte weer terug aan.

Framilon ® elastisch transparant band wordt onder andere gebruikt in tricot kleding voor het verstevingen van o.a. schoudernaden,  afwerken van hals- of zoomnaad en om te rimpelen, maar in lingerie en ondergoed wordt het veelvuldig gebruikt. 

Doordat Framilon ® band bestand is tegen alkalische en zure middelen als transpiratievocht, chloor en zeewater en is ook bestand tegen direct zonlicht, hierdoor is het Framilon® elastisch transparant band uitermate geschikt om te verwerken in badkleding. 

Eigenschappen Framilon ® elastisch transparant band:
·         elasticiteit tot 400% van de eigen lengte, neemt de oorspronkelijke vorm en lengte weer terug
·         100% polyurethaan, dus geschikt voor mensen met een rubberallergie
·         bestand tegen alkalische en zure middelen als transpiratievocht, chloor en zeewater
·         bestand tegen zonlicht
·         kan na verloop van tijd wat verkleuren dit heeft geen negatieve invloed op de elasticititeit of flexibiliteit.
·         Wasbaar in wasmachine tot 60 graden
·         Strijk niet direct op het Framilon ® band, door teveel hitte van de strijkbout verliest het band zijn elasticiteit!

Framilon ® elastisch transparant band is verkrijgbaar in 2 breedtes, 5mm en 8mm.

In dit pakket krijg je 5m 5mm Framilon® en 5m 8mm Framilon® 

Setprijs van 11 euro voor 9 euro


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code