Top
maat 16 (T3)
Het T3 Kam snap drukkertje is een iets kleinere kunststof drukknoop welke prima geschikt is voor kinderkleding. Denk aan sluitingen bij de schouders, blousjes, broeken van dunne stof, jurkjes, jasjes etc.
Op plaatsen met meer dan 3 a 4 lagen stof, afhankelijk van de dikte van de stof, is deze maat Kam snap drukknoop minder geschikt. Het steeltje van de Kam snap drukker maat T3/16 is korter dan die van de Kam snap drukker maat T5/20, waardoor je de Kam snap drukknoop niet goed kan bevestigen als er teveel lagen stof zijn.
Voor sluitingen bij jumpsuits zijn de steeltjes over het algemeen dus te kort. Je kunt dan beter de Kam snap maat T5/20 gebruiken.
 
Natuurlijk is deze Kam snaps drukker ook geschikt voor andere projecten waar je een kleinere drukknoop wilt gebruiken, de drukkracht is gelijk aan de grotere maat Kam snap.

Kies je voor de T3 / maat 16 Kam snap drukkers, lees dan eerst de informatie over het gebruik van de T3 Kam snaps in combinatie met de Kam snap tang welke bij de  Kam snaps tips beschreven staan. 

Vergeet niet de goede mal van de Kam snap tang te gebruiken!

Verkrijgbaar in minimaal 36 verschillende glanzende kleuren.

diameter: 10,7mm
lengte steeltje: 4,2mm